Over ons

Aan Psychologenpraktijk Eersel zijn verbonden Joke Lijnse en Annemarie Vaarkamp. Wij werken als eerstelijnspsycholoog, in de basis-GGZ. Annemarie werkt momenteel niet actief voor onze praktijk. Wel ziet ze cliënten in haar eigen praktijk in Nuenen.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het kortdurend behandelen van veelvoorkomende klachten en problemen. Ook bieden we groepsprogramma’s die gericht zijn op persoonlijke groei, zelfcompassie en mindfulness.
Altijd is onze hulp gericht op het (her)vinden van je eigen balans. De manier waarop je gewend bent met jezelf om te gaan staat centraal: ben je streng voor jezelf, vind je jezelf minder waard dan een ander, ben je bang voor wat anderen van je vinden of probeer je overal controle over te hebben? Milder en vriendelijker met jezelf leren omgaan heeft altijd een positief effect op je klachten. En dan word je dus blijer met jezelf!

over_ons-1024x373 copy

Meer informatie

drs. Joke Lijnse
Gezondheidszorgpsycholoog, BIG reg.nr. 49049200125
Eerstelijnspsycholoog
Lichaamsgericht werkend psycholoog
Zelfcompassie trainer

 

drs. Annemarie Vaarkamp
Psycholoog
Mindfulness trainer
Oudercoach

 

We zijn aangesloten bij:

  • Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
  • PsyZorg ZO-Brabant

Vanaf 2015 behandelen we alleen volwassen vanaf 18 jaar. Tenzij je daar bezwaar tegen hebt, werken we nauw samen met de huisarts, die vaak tevens de verwijzer is. Onze praktijk kent in principe korte wachttijden (maar: kijk voor huidige wachttijden bij ‘Werkwijze’) en onze lijnen zijn kort en helder.

 

Om in aanmerking te komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding door je zorgverzekeraar is altijd een verwijzing van je huisarts nodig.

Vergoedingen en tarieven?
vogel_lucht