Meer lezen?

Emdr, wat is het, hoe werkt het

Klik hier voor een website met veel informatie

Alcohol en drugs

Voor een website met voorlichting over zowel alcohol als drugs klikt u hier.

ADHD bij volwassenen

Wat is ADHD of ADD; hoe weet je of jij (of je kind) het hebt; zelftests; hoe ga je om met een partner met ADHD: voor al deze onderwerpen ga je naar: adhdmagazine.nl/wat-is-adhd-add

Boek: Ik in Meervoud – Joke Lijnse

Lees hoofdstuk 15, de behandeling van DIS. Als je op deze link hebt geklikt, klik je op ‘voorkant’, waarna een overzicht verschijnt van de hoofdstukken die online te lezen zijn.

Wat is zelfcompassie?

Je denkt er misschien over om deel te nemen aan de training ‘Gelukkiger met jezelf door Zelfcompassie’. Wil je meer weten over wat het nu precies is en wat je kunt verwachten in de training, lees dan hier meer.

Wat is een burn-out, wat zijn de symptomen

Meer weten over wat een burn-out is, wat de symptomen zijn en wat een behandeling inhoudt? Klik dan hier.

Fonds Psychische Gezondheid

Op de website van het Fonds Psychische Gezondheid vind je veel informatie over allerlei klachten: o.a. over depressie, angststoornissen, posttraumatische stress-stoornis, borderline en nog veel meer. Klik hier om daar naartoe te gaan.

Scheiding en een samengesteld gezin

Scheiden is een erg ingrijpende gebeurtenis in ieders leven. Voor zowel ouders als kinderen verandert er veel. Het is zoeken naar een nieuwe vorm van omgaan met elkaar als ex-partners. Ook het feit dat je je kinderen niet meer alle dagen van de week om je heen hebt is erg wennen. Net zo ingrijpend is het wanneer je na je scheiding een nieuwe relatie hebt gevonden en je besluit te gaan samenwonen.

Veel informatie vind je op de volgende website: www.allesoverscheiding.nl