Over mij

Aan Psychologenpraktijk Eersel is verbonden Joke Lijnse. Ik werk als eerstelijnspsycholoog, in de basis-GGZ.

 

Ik ben gespecialiseerd in het kortdurend behandelen van veelvoorkomende klachten en problemen. Ook bied ik groepsprogramma’s die gericht zijn op persoonlijke groei en zelfcompassie.
Altijd is mijn hulp gericht op het (her)vinden van je eigen balans. De manier waarop je gewend bent met jezelf om te gaan staat centraal: ben je streng voor jezelf, vind je jezelf minder waard dan een ander, ben je bang voor wat anderen van je vinden of probeer je overal controle over te hebben? Milder en vriendelijker met jezelf leren omgaan heeft altijd een positief effect op je klachten. En dan word je dus blijer met jezelf!

over_ons_nieuw

Meer informatie

drs. Joke Lijnse
Gezondheidszorgpsycholoog, BIG reg.nr. 49049200125
Eerstelijnspsycholoog
Lichaamsgericht werkend psycholoog
Zelfcompassie trainer

 

Ik ben aangesloten bij:

  • Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
  • PsyZorg ZO-Brabant

Vanaf 2015 behandelen we alleen volwassen vanaf 18 jaar. Tenzij je daar bezwaar tegen hebt, werken we nauw samen met de huisarts, die vaak tevens de verwijzer is. Onze praktijk kent in principe korte wachttijden (maar: kijk voor huidige wachttijden bij ‘Werkwijze’) en onze lijnen zijn kort en helder.

 

Om in aanmerking te komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding door je zorgverzekeraar is altijd een verwijzing van je huisarts nodig.

Vergoedingen en tarieven?
vogel_lucht